söndag 5 maj 2013

Bröst, triceps, pw och lite mer triceps

Det har varit en sån där underbar dag idag! Så här borde alla söndagar vara.

Dagen började med lite Nyhetsmorgon och beställning av lite nya produkter, mys frukost med älskling och kaffe på balkongen. Sedan gick kalle ner till våran granne och lade golv i hennes kök medan jag drog iväg till gymmet och brände av ett bröst, triceps pass.

Gymmet och vikterna böts sedan ut mot joggningskorna, naturen och den värmande solen. Det vart en riktigt svettig pw med fyra stopp för att göra dips, det blev 15x4. I spåret finns det bänkar med jämna mellanrum vilket är perfekt om man vill leka lite och få in lite styrka på promenaden.

Dagen till ära så blev det som sagt dips, jag kände för att trötta ut dem lite extra eftersom stod på schemat idag. Klämde även in ett gäng armhävningar för att klämma ur det sista ur bröstmusklerna. Jag räknar med att ha en schyst träningsvärk efter detta :)

Svettig, trött, glad och nöjd kom jag tillbaka hem och blev bjuden på lunch hos bästa grannen ute i solen. Hur mysigt och gott som helst! Hon bjöd på grillad kyckling med egen gjord potatisgratäng och tomater, sen låg vi och glassade i solen hela eftermiddagen.

När kalle blev kvar med golvet promenerade vi och köpte en varsin glass (lite annorlunda och inte fullt så bra mellanmål men ack så gott)

Väl hemma vart det lite balkonghäng, fix i hemmet och middag, grillad kyckling, grillade grönsaker, grillad majs och en blandsallad.

Nu är det soffmys framför tv'n och det ska bli dietmaränger som kvällsmål. Recept kommer upp imorn.

En perfekt och underbar dag som avslutas på ett perfekt sätt med älskling.





Man kan använda bänkar, stenar, stubbar eller vad som att göra dips med, bara det inte gör ont i händerna. Använd fantasin så kan man träna mycket kul ute i naturen.




LoveYourSelf

2 kommentarer: