torsdag 31 januari 2013

Veckans utmaning. Hur går det?

Hur går det för alla med veckans utmaning?
Får ni några armhävningar gjorda?
Hur känns det?
Lätt eller svårt?


 





Efter den här utmaningen har vi gjort Veckans Utmaning i en hel månad. Tiden går fort när man har kul!
I slutet på veckan kommer en liten sammanslagning på vad vi egentligen har gjort under den här första månaden, otroligt inspirerande och peppande!

Sista spurten nu, det klarar vi!




            
LoveYourSelf

Som sagt...

Som sagt det blir inte alltid som man har planerat. Nu fick jag planera om igen. Hostar som en tok å luftrören säger nääää å fy vill inte och andningen är tung.

Nu blir det att snällt lyssna på kroppen och vila, vila, dricka mycket vatten, ta kuckelikuckmeducin och vila så att jag blir frisk igen! Träningen får även den snällt vänta, tråkigt nog! Jag som längtar så mycket till gymmet.
Det är ju tur att det snart är helg så jag hinner vila upp mig till nästa vecka.
Jag får börja med att ta lite lugnare promenader när jag känner mig lite piggare (då jag även kan bidra till Det långa loppet).

Det är gott att veta att min sjuka inte kommer vara för alltid och att innan jag vet ordet av det så är jag frisk och kry igen. Jag får se framåt, och då längta lite till när jag står i gymmet igen! Det är Alltid kul att ha något att se fram emot och vilket kul pass det kommer bli!

Det känns alltid lättare när man tänker positivt och jag får för mig att jag kryar på mig snabbare då.

Nu ska jag se till att äta mycket C-vitamin och ladda med antioxidanter ihopp om att det ska hjälpa :)


LoveYourSelf


onsdag 30 januari 2013

Blir inte alltid som man planerat

Nu har jag fått tänka om lite gällande min träning den här veckan pga "nackbergen". Planera om, men vad gör det? Tur att det finns fler dagar i veckan!
Idag skulle egentligen inte varit en vilodag, skulle ha tränat både morgon och kväll men har nu lagt in de passen andra dagar i veckan istället och det funkar minst lika bra. Ibland blir det inte som man planerat.

Dagens pass har jag lagt in på fredag morgon innan jobbet och på söndag. Imorn ska jag köra mördar passet med min PT! Benen ska "plågas" och svetten ska lacka! Åh vad jag ser fram emot det! <3 Jag längtar verkligen till gymmet!

Idag har jag kunnat göra mina armhävningar som är veckans utmaning, gott tecken på att nacken mår bättre.


* Nackbergen = Nackspärr. Min lille bror sade Nackbergen när han var liten och det hänger kvar i familjen än.



LoveYourSelf

Vikten av Vardagsmotion

Jag läste precis en artikel där det stod att 40 procent av amerikanska befolkningen aldrig tränar, då räknas även promenader som träning. Det är tragiskt tycker jag då vi mår så mycket bättre av att röra på oss! våra kroppar är som jag nämnt tidigare gjorda för att röra sig och få användas.

RISKEN ATT DÖ I FÖRTID ÄR HELA 40 PROCENT STÖRRE om man segar i soffan mest hela tiden (enligt en australiensisk studie). Det är enligt mig en skrämmande siffra.

Bara av att röra på oss och få in vardagsmotion så kan man öka sin livskvalité och förhoppningsvis förlänga livet. Skulle vi göra det skulle den siffran sjunka betydligt lägre.

Vardagsmotion är ett lätt sätt att se till att man får in rörelse och motion i sin vardag.
Ta trapporna istället för hiss/rulltrappa, gå eller cykla istället för att åka bil/buss, jobbar du på ett stilla sittande jobb ställ dig upp ibland (gå å hämta vatten eller dylikt, sträck på dig), ta en promenad på lunchen eller åker du kommunalt gå av en station tidigare och gå sista biten.
Det finns många sätt att få in vardagsmotion och det är lätt. BARA GÖR DET och tänk på vilken nytta du gör för din kropp, vad bra du kommer må. Du gör dig själv en tjänst.

Jag hoppas det här kan öppna upp ögonen på många så att fler börjar ta hand om sina kroppar och får in iallafall vardagsmotion och promenader!
Vi alla vill väll ha en kropp som är stark, frisk och mår bra!?
En kropp som mår bra = en starkare, gladare jag som orkar med vardagen.

Hitta ditt eget sätt att få in motion i din egen vardag!



LoveYourSelf



tisdag 29 januari 2013

Armhävningar

Här görs det armhävningar för fullt på olika vis.

Bli inspirerad!

Lyxigt mellanmål

Kvarg blandat med FunLight jordgubb. Tinade bär. En klick jordnötssmör.

Blanda FunLight med kvarg, häll över bär och toppa sedan med jordnötssmör.
Så var det färdigt = super enkelt att slänga ihop.

Ett mål att se fram emot och smakar som en ljuvlig dessert.
Den livar upp och lyxar till vilken dag som helst.

Hur gott!!!!


LoveYourSelf

Nackbergen

Att ligga hemma med onda nacken är ju inte så speciellt roligt måste jag säga. Att titta upp och ner är inte något jag gärna gör idag (smärta),kom knappt upp ur sängen imorse men det är bara att gilla läget. Att klaga gör inte saken bättre!

Någon som har nå bra tips på hur man kan lindra nackspärr?? Jag tar tacksamt emot all tips och hjälp.

Jag ligger i soffan mot min vilja och längtar till gymmet! Jag kände mig så stark på mina pass igår och det var riktigt riktigt roligt att träna och känna pumpen igår. Otroligt peppande och jag gick hela dagen igår med ett lyckorus i kroppen!
Hoppas nacken känns bättre imorn så jag aktivera mig.

Nu ska jag titta in i kylskåpet och slänga ihop något att äta.


Jag vill också passa på att hylla min före detta arbetskollega som gjorde ett grymt jobb med sina armhävningar idag! Bra jobbat!!


LoveYourSelf

Träningen vecka 4

Måndag: morgon - rygg, biceps, kväll - promenad
Tisdag: aktiv vila med promenad
Onsdag: morgon - axlar, mage, kväll - bröst, triceps + promenad
Torsdag: ben med fokus framsida
Fredag: aktiv vila med promenad
Lördag: aktiv vila med 2h promenad
Söndag: total vila

Det blev lite mindre gym men desto mer promenader den här veckan. Mycket frisk luft tack vare veckans utmaning som var att komma ut även på vardagarna.
Det var så skönt att komma ut så mycket på vecka och det kommer jag fortsätta med!
Det långa loppet blir en triggare till att komma ut å röra mycket på mig.


LoveYourSelf

måndag 28 januari 2013

Mmm middag

Lufttorkad skinka. Kokt potatis. Mix sallad. Sås på kvarg och guacamolekryddor.

Enkelt och otroligt gott!

Samla dina kilometer till goda ändamål!

Jag fick ett fint mejl från en av mina läsare som undrade om jag ville va med på ett litet uppdrag och berätta om en kampanj för mina läsare.

Jag tycker att det här är en jätte bra kampanj som jag absolut vill sprida vidare till alla mina läsare och hoppas självklart att alla vill vara med och hjälpa.

Så till kampanjen:

Den heter Det långa loppet och går ut på att man samlar sina kilometer till goda ändamål. Ju fler kilometrar deltagarna samlar ihop desto mer pengar bidrar Danica Pension med, bland annat till Hjärt- och lungfonden.
Samtidigt som du promenerar, springer, åker skidor eller kanske åker skridskor så kan du samla dina kilometrar till goda ändamål.

Det första delmålet är en gåva på hela 25 000 kronor till Hjärt- och lungfonden – därefter väntar fler donationer till goda ändamål och olika träningserbjudande.

Gå in på https://detlangaloppet.se/ för att läsa mer och se hur du går till vidare, det är jätte lätt att registrera sig.





Tänk att du samtidigt som du rör på dig kan göra något så bra som det här, att kunna hjälpa! Några promenader kan va till jätte stor hjälp och visst känns det bra att kunna hjälpa.

I DET LÅNGA LOPPEN KAN DET RÄDDA LIV!

Så kom igen nu alla, nu gör vi det här. Sprid vidare så vi blir många som får den här fantastiska möjligheten att få hjälpa till.

Jag tog min första promenad på min rast idag, 30 min. Om jag går 30 min på mina raster i en vecka så får jag ihop ca 1 mil och det är inte illa pinkat!


LoveYourSelf


Of to the gym

Nu ska här inviga de nya brallorna med ett pass för baksida ben!


LoveYourSelf

söndag 27 januari 2013

Veckans utmaning 4

Ny vecka = ny utmaning!

ARMHÄVNINGAR!

Nästa utmaning är att göra armhävningar. Tänker du " nej va svårt jag kan inte"! Tänk om!
Klart du kan! Gör de lättare genom att göra på knä, och gör några i taget. Du behöver inte bränna av alla på en gång.

Vill du istället göra det lite svårare gör du på tå, svårare blir det att ha bena tätt ihop och lättare om du bräddar. Du kan också ha fötterna på en stol eller liknande så du gör armhävningarna i lutning för att göra det lite tuffare.

Hitta ett sätt och utmana dig själv. Börjar du på knä så försök göra några på tå och gå sedan ner och fortsätt på knä. Kan du kanske göra några fler på tå i slutet av veckan? Att klara av alla på knä kan absolut vara en utmaning i sig!
Alla gör som passar en bäst och hittar sitt eget sätt att utmana sig själv!


250 ARMHÄVNINGAR PÅ 5 DAGAR. Alltså 50 stycken om dagen.


Nu kör vi!!!



Detta blev det. Längtar nu till gymmet!

Det jag kom hem med från Budo&fitness var ett par nya träningsbyxor jag har varit sugen på ett bra tag (de satt som gjutet!), ett par handskar jag ska ha när jag kör rygg (jag får alltid så ont i händerna när jag kör det, framförallt av latsdragen) och en ny PWO jag bara var tvungen att testa.

Byxorna sitter verkligen jätte bra å är super sköna, hoppas de är lika sköna när man tränar. Något jag verkligen gillar med dem är att de är rätt låga i midjan å därför inte sitter oskönt eller osmickrande i magen!
Sen tycker jag såklart att de är super snygga också! Blir nog fler byxor av denna modell framöver.

Jag längtar nu jätte mycket till morgondagens träningspass då jag ska få prova mina ny produkter! <3

Man blir allt peppad och längtar lite extra mycket till gymmet när man köpt nya roliga produkter! Så om motivationen tryter lite kan man skaffa nått nytt klädesplagg med en härlig färg som lättar upp lite :)


Den nya VECKANS UTMANING kommer upp senare ikväll! Hoppas du är på!


LoveYourSelf

Som ett barn på julafton!

Himmelriket att kliva in i en stor luftig butik med massa saker till träningen!
Jag kände mig som ett barn på julafton när vi kom fram och skyndade in i butiken!

Där fanns kläder, massa olika kosttillskott, träningstillbehör, maskiner, vikter mm..
Jag gick därifrån med en påse med några braåha grejer i.

Vad jag köpte får ni se senare idag.



Låång frukost!

Nu har vi suttit runt frukostbordet i ca 2 timmar, mamma, pappa, kalle å jag sitter å pimplar kaffe å snackar skit med skön musik i bakgrunden.
MYS MYS MYS SÖNDAG!

Vi dukade upp med yoghurt, granola, äpplen stekta i kokosolja och kanel, superjuice, GI bröd, knäckebröd, skinka, ost 10%, skivad tomat å paprika, ägg, cappuccino och några kannor kaffe.

Go och stadig söndagsfrukost! Det blir extra gott när man dukar upp med massa gott man tycker om så man kan sitta å plocka och njuta.



Senare idag ska vi på utflykt och införskaffa lite bra att ha grejer till mig och sen även stor handla (kyl å frys gapar tomt).


Nu ska jag fortsätta mysa och njuta av mina föräldrars trevliga sällskap!


LoveYourSelf

lördag 26 januari 2013

Gott sällskap. Lördag. Aktiv vila.

Min lillebror har blivit med körkort idag! Stort grattis!

Själv har jag å Kalle varit ute och promenerat med hans syster å "man".
Det har blivit mycket promenader den här veckan vilket e grymt skönt!

Notis till mig själv: fortsätt promenera även på veckodagarna!

Nu ska vi iväg å handla lite sedan kommer mina föräldrar å lillebror hem till oss. Det blir en liten skål för att fira min bror innan vi ska vidare ut på restaurang, där ska vi även möta upp Kalles familj.

Trevlig lördag måste jag få säga!

LoveYourSelf







fredag 25 januari 2013

Så gick hon på promenix!

Solen skiner, fåglar som kvittrar och snön glittrar. Det är fantastiskt ute, perfekt promenad väder!

Det här var precis vad tröttmössan behövde. Nu laddad med ny energi för att orka jobba de sista timmarna som e kvar av denna vecka!


LoveYourSelf



Vilken fin fredag!

Vilket väder det är, så vackert!
Jag längtar till min rast då jag ska ut å ta min promenad i solskenet.

Känner nu hur träningsvärken växer fram efter passet igår! Undrar vart det här kommer sluta :)

Åh idag får jag min nya vinterjacka! Yes!! Den e jätte fin å jag längtar till att få ta på mig den!
(Min gamla gick sönder för några dagar sedan)

Ha en fin fredag!

LoveYourSelf

torsdag 24 januari 2013

Veckans utmaning. Hur går det?

Hur går det för alla med veckans utmaning? Att komma ut i den friska luften minst 20 min om dan.
Imorgon är det fredag vilket betyder att det är 5e och sista dagen på denna veckas utmaning.

Självklart uppmanar jag alla även mig själv att fortsätta med den goda vanan att komma ut, åtminstone några dagar i veckan!

Tycker ni att det är kallt så bylsa på er kläder och gå ut en sväng ändå. Jag lovar att det är så skönt när man väl är ute och det är extra mysigt att krypa ner i soffan efter en skön promenad!

Ut med er å promenera, hoppa, spring, lek de sista 40 minuterna på veckans utmaning och njut av att vara ute! Snart är det klart!




LoveYourSelf

Ja jävlar vilket herregösses pass!!

Helt slut e bara förnamnet på vad jag e nu!!
Vilket jäkla pass! Jag vet en tjej som kommer att ha svårt att gå i helgen.

Det stavas TRÄNINGSVÄRK!! <3

Laddar å värmer mig

Jag har precis ätit lunch och sitter nu å värmer mig med en kopp te. Det är riktigt kallt ute idag så jag får klä på mig ordentligt till kvällspromenaden!

Jag ska om en liten stund bege mig till gymmet och köra ben med min PT.

Det är så skönt att jag hinner med ett pass nu på dagen för jag måste vara tillbaka på jobbet kl:15 å ska sitta stilla till kl:19 (det är roligt med möten..). Blir lite lättare att sitta still å koncentrera sig då.



LoveYourSelf

onsdag 23 januari 2013

Vilken power

Idag har träningen gått riktigt bra! Har haft riktig power på båda passen vilket känns i musklerna vill jag lova. Har även varit på toppen humör å det har varit en underbar dag. Kan kanske bero på känslan att inte ha världens pannknack idag xD


På bröst, triceps passet jag å Cissi körde nu ikväll maxade vi verkligen. Det var riktigt tufft men ack så skönt, det är så skönt när man är två för då kan man maxa å verkligen ta ut sig själv med hjälp av den andre!

Kvällens övningar:

Bröstpress med hantlar
Bränkpress
Drag nedifrån i CC
Flyes i CC
Triceps övning i CC jag inte vet vad den heter. (man sitter på bänk med ryggen mot maskinen)
Pushdown med rep med ryggen emot maskinen
Pushdown med stång

Nu ligger jag i soffan å ska njuta av film.


LoveYourSelf

Grym start!

Morgonens pass kändes bra, jag kände mig stark!
Det var typ 3 pers inklusive mig till en början vilket e så himla skönt, det är lugnt å man behöver inte slåss om vikterna.

Idag väntad promenad på rasten å ikväll ska jag å Cissi köra bröst.

Känns som att det kommer bli en bra onsdag!

LoveYourSelf

tisdag 22 januari 2013

Pannknack!

Vilken lång dag det har varit idag!
Jag har haft världens huvudvärk under dagen så nu e min hjärna lite mör :) tur att jag hade inplanerad vilodag idag.

Jag hade tänkt att ta en skön promenad i solen på min rast men jag sov istället, å tur det för efter det lättade huvudvärken upp. Får ta det på lunchen imorn istället :)
Så idag fick det bli en kvälls promenad i mörkret och det var skönt det med! Huvudet jublade av den friska vinterluften.

Det är så skönt att komma in i värmen efter en frisk vinterpromenad. Luften är så härligt krispig, biter skönt i kinderna och huvudet känns så härligt lätt på något vis så man sover så gott!

Kommer somna som en klubbad.. Tur det då det är träningsdax imorn bitti, mage å axlar som ska köras.


LoveYourSelf

Jordgubbsgröt

Sugen på gröt, sugen på att prova nya smaker och så blir jag alltid så grymt mätt på gröt å på det ska jag få i mig proteinet.

Idag så kokade jag havregrynsgröt med jordgubbar, röda krusbär, några russin och en skopa proteinpulver med smak av jordgubb och serverade det med mini mjölk å en kopp te.
Vart faktiskt väldigt gott, lite små sött så det vart gott att bryta av med sura krusbär!

Det bästa med det här var att jag blev mätt utan att bli så mätt att det sprutar gröt ur öronen och jag fick i mig kolhydrater, protein å antioxidanter i en å samma grötportion.


LoveYourSelf

måndag 21 januari 2013

Kvälls promenad



Träningen vecka 3

Så här såg min träning ut förra veckan:

Måndag: morgon: framsida ben + Tåhävningar, kväll: bröst, triceps + Tåhävningar
Tisdag: vila + Tåhävningar
Onsdag: BodyCombat, CX + Tåhävningar
Torsdag: mage, triceps + Tåhävningar
Fredag: aktiv vila, skridskoåkning + Tåhävningar (gick i mål med veckans utmaning)
Lördag: aktiv vila, 2h promenad
Söndag: baksida ben

Va roligt det är att skriva upp hur sin vecka har sett ut. I mitt fall nu hur träningen sett ut (kan gälla vad som helst som gör dig glad,lycklig och stolt).
När jag ser det framför mig så ser jag hur aktiv jag faktiskt har varit och oj vad glad jag är!
Fortsätter jag såhär så ska det inte vara så svårt att nå mina mål! Det här gav mig en extra pepp och jag är laddad för att fortsätta i samma spår.
Sen är det klart att vissa veckor blir det mer och andra mindre.

Det gäller att inte stirra sig blint på hur många gånger du tränat. Då får man lätt dåligt samvete om man tränar mindre någon gång osv.
Huvudsaken är att man tränar regelbundet och gör det som man själv tycker är kul.
Att komma ut och promenera några gånger i veckan är kanon det med!
Man ska alltid utgå ifrån sig själv och aldrig jämföra sig själv med andra!
Bara för att jag nu tränar 4-5 gånger i veckan ska ingen få dåligt samvete av att tänka att det gör inte jag. Man ska istället tänka att det jag gör är jätte bra!
Men känner man däremot att man vill göra en förändring så tänk då igenom vad det är du vill och hur du kan göra för att nå dit. Glöm ej sätta upp delmål.

Jag ska fortsätta skriva ner hur min träning sett ut under veckan som gått för det här gav mig jätte mycket och jag får verkligen syn på vad jag gjort! Det ska få fortsätta ge mig den lilla extra puffen och att tillåta mig att få va stolt över vad jag gjort å åstadkommit!


Gör det du med!


LoveYourSelf


God morgon gymmet

Jag ska starta upp måndagen och veckan med ett pass på gymmet. Rygg å biceps ska få jobba.

Skönt sätt att starta veckan genom att ladda med energi!


LoveYourSelf

söndag 20 januari 2013

Veckans utmaning 3

Hoppas veckans utmaning att göra Tåhävningar har gått bra för alla!


Vi satt på jobbet i veckan och pratade om vikten av att komma ut och röra på sig, speciellt nu när det är mörk och kallt då vi gärna kurar ihop oss inne framför tvn! Vi går gärna ut och promenerar på helgerna när vi är lediga, men vardagarna då? Vi måste bli bättre på att komma ut å få frisk luft och dagsljus, det ger oss mycket energi och vi orkar vardagen mer.

Så till veckans utmaning: SE TILL ATT KOMMA UT MINST 20 MIN VARJE DAG I 5 DAGAR.

Ta 20 min av lunchrasten och ta en promenad, ta med dig kollegorna, gå en sväng på morgonen innan frukosten (sätter fart på förbränningen och frukosten smakar guld efter) ta med dig sambon, en vän eller gå själv en promenad direkt när du kommer hem från jobbet/skolan, gå ner maten efter middagen eller gå ut och lek med barnen en stund i snön innan middagen då får du kvalitetstid med barnen samtidigt som du får frisk luft, röra på dig och ha kul.
20 minuter är snabbt fixat, det är inte mycket tid som tas men det ger otroligt mycket tillbaka!

Så kom igen, nu ska vi bli piggare, gladare och friskare genom att ge oss lite tid utomhus!

Nu kör vi!


LoveYourSelf




Lyftremmar

Yes jag fick ett par lyftremmar av min far som han köpt för länge sedan å inte använder. De är i läder å precis sådana som jag ville ha, det betyder att jag inte behöver köpa några! yes!

Nu är jag löjligt glad å längtar till nästa pass då jag kan använda dem!

Jag behöver dem verkligen i marklyften där jag inte kunnat lassa på så tungt jag skulle behöva pga att jag inte orkar hålla.

Nu jäklar ska här lyftas!! ;)


LoveYourSelf

Fira fira lillebror

Har precis tränat baksida lår å vader. Å jäklar vad det kändes när jag körde med pilatesboll, jag hittade rätt å fick jäkla kontakt med baksida lår! Det var nästan så jag kände träningsvärken komma under sista settet :)

Glad å nöjd efter ett bra pass!

Nu ska jag å Kalle kika lite smått i butiker innan vi ska åka och fira min lillebror som fyller år idag!!!

Senare idag kommer den nya utmaningen.

LoveYourSelf

lördag 19 januari 2013

fredag 18 januari 2013

Fredag. Mys. Middag. Plock.





Mättande och god Keso-laxröra

Hemkommen från dagens utflykt. Är skönt trött efter all frisk luft och sitter nu å softar i köket, lyssnar på musik, bläddrar i tidning och umgås med min älskling.
En riktigt skön fredag!!

Efter skridskoturen åkte vi till Huddinge centrum för att köpa ett par nya vantar till mig. Mina gamla varma vantar har mystiskt försvunnit :) svängde även in på Hemköp för att ladda upp med keso, kom även därifrån med nya matlådor (de bara råkade hamna i korgen). Precis vad vi behövde!!

                           


Jag länkar receptet till keso-lax röran som ni hittar Här. Den var jätte god å jäklar vad mättande smörgåsen va! Fortfarande mätt :)
Perfekt att ha med sig som lunch/mellis när man ska på utflykt.

Vädret ser ut att stråla imorn med så då blir det att ge sig ut och njuta. Man ska passa på medan den härliga vintern är här!

Nu när dagarna är så korta är det extra viktigt att kommit i solljuset! Det mår man bra av.




Älskar den lila färgen som lyser upp!!
(Syns dock inte på bilden)

Så här mysigt kan man ha det!

Skridskoåkning, rimfrost, sol och mellis som består av fitnessbaugette med keso å laxröra, groddar å massa grönsaker. Till det en kopp med varm choklad gjord på kakao som vi sötat med acaihonung.
Mums mums!!!


LoveYourSelf







torsdag 17 januari 2013

Eftermiddags mys!

Torsdagar är en bra dag!

Jag slutar tidigt och kan då träna tidigt när det e lugnt å skönt på gymmet. Kommer sedan hem i bra tid å har hela eftermiddagen på mig! Idag har jag ätit mellis i soffan med "paddan" i handen å knåpat ihop ett träningsupplägg till min fantastiska Evve som ville ha lite hjälp å ny inspiration till sin träning. Blev riktigt bra tycker jag :)
Har även planerat in hur min träning ska se ut de närmsta veckorna.

Innan jag slog mig ner i soffan brände jag av en hel del Tåhävningar, imorn är det sista dan på utmaningen å då ska alla 1000 vara klara!

Låt vaderna bränna å välkomna träningsvärken! Det betyder att ni gjort ett jäkla bra jobb!!

Nu ska jag fortsätta mysa med min stora kopp med te och mina lovely tidningar!


LoveYourSelf


Hur går det för er?

Nu är det bara två dagar kvar av veckan utmaning, att göra Tåhävningar.

Hur går det för er?

Jag insåg precis att jag räknat tokigt vilket innebär att jag har 500 kvar att göra de här två sista dagarna.
Men det ät ju lätt fixat!

Kom igen nu! Sista spurten!


LoveYourSelf

onsdag 16 januari 2013

Vilken inspiration!

Innan träningen idag var jag så otroligt TRÖTT! Mina ögon var verkligen soviga. Men inte vek jag undan för det, på med humöret å ner till gymmet for jag.
Körde först lite rygg i gymmet sen BodyCombat för att sedan avsluta med ett CX-pass.
2 timmar träning å jag fick en nytändning, piggade alltså på mig, men måste säga att nu e jag rätt trött!

Jag träffade en kvinna i omklädningsrummet som berättade sin historia om hur hon för många år sedan var med i en bilolycka och fick en kraftig whiplash skada som på röntgen visar att hon inte borde kunna gå. Nu ett antal år senare tränar hon och mår bra, smärtan har blivit bättre i och med träningen!
Hon laddar just nu för fullt för Vasaloppet som hon ska ställa upp i den 3 mars för första gången.
Det kallar jag häftigt. Vilken inspirationskälla hon är! Så jäkla coolt och jag blev riktigt rörd.
All lycka till henne och fortsätt så!,

Hennes dröm var att delta i Vasaloppet innan hon fyllde 50 men hon är 50år nu och tycker att det räknas ändå. Jag håller med!

Hon berättade att hon hade velat att någon berättade redan från början hur viktig träningen är och hur bra man mår av att hålla igång. Man blir piggare, känner mindre smärta och orkar mer.
Det vet hon nu, men känner att det skulle funnits nån som pushade henne då för flera år sedan.

Det jag vill säga med det här är att lyssna på hennes ord! Hitta inspirationen från dem och håll igång! Kroppen mår helt enkelt mycket bättre av att få röra på sig, den är gjord för att användas så respektera din kropp och gör det!



LoveYourSelf