måndag 15 april 2013

Jordgubbskeso med päron och mandelströssel

Melliset jag hade i dag (och imorn) var jordgubbskeso med päron och mandelströssel.

2 portioner

Gör så här:
300 g keso mini
1 skopa proteinpulver jordgubb, eller annan smak (jag tänkte ha vanilj men den va slut)
1/2 dl vatten
1 päron
Några mandlar (jag tog 6st)

Blanda proteinpulver med vatten och rör sedan ner det i keson. Dela och hacka päronet och ner med det också. Hacka mandlarna och rosta dem i en torr panna tills de fått en fin brun färg.

Dela upp kesoröran i två burkar och strö över mandelströssel vid servering (vill ju ha nötterna knapriga).

Det går fort och är enkelt att göra, smakar gott och du har två färdiga mellislådor. Perfekt :)

Det smakar lite som jordgubbsglass.

(Jag tror dock att det är ännu godare med vanilj, Mmm)

Bilden är inte jätte charmig med smaken är desto bättre!




LoveYourSelf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar