söndag 2 juni 2013

Är det sommar nu?

Är det sommar nu?

Så känns det iallafall, det har varit varmt och våran helg har andats sommar.

I fredags var brorsan och hanns kärlek över hos oss då vi grillade och satt ute på balkongen ända in på småtimmarna, lyssnade på schysst musik, umgicks och hade riktigt trevligt.

Och så till igår,lördagen...det var en helt lovely dag som startades hemma hos våra vänner med champagnefrukost på deras uteplats. Vi satt under tak så fast det började regna så var det varmt och mysigt att sitta där.

Eftersom att regnet kom så åkte vi in till stan och festivalen Dans Dakar på eftermiddagen (hade inte så bråttom), när vi hade varit inne bara en stund så lättade det och regnet försvann, vilket gav oss en varm och grym sommar kväll på festival! Vi lyssnade på grymma band käkade och hade allmänt jäkla trevligt.
The prodigy spelade och var såå otroligt bra! Vilket tryck.. Vi dansade oss igenom kvällen och det var faktiskt mycket skönt att komma hem och lägga sig i sängen efter det.

Tack alla inblandade för en underbar helg <3

Dagen/helgen fortsätter i sommarens tecken ute på balkongen, sola, sola och läsa bok.. Livet är bra underbart! Det ska även köras ett saftigt benpass, men det blir nog i kväll.

Utmaningen kommer upp idag istället. Jag har tyvärr inte hunnit lägga upp den.

Slänger upp en liten bildkbomb från igår









LoveYourSelf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar