lördag 17 augusti 2013

Fyllda kycklingfiléer med haricoverts

Oslagbart god och lyxig lördagsmiddag. 

Lättlagad mat med kvalité på smak.
Mat som tillagar sig är inget jag tackar nej till så jag kan fortsätt pyssla med annat.



Fyllda kycklingfiléer med haricoverts:

Sätt på ugnen på 150 grader.

Gör ett snitt i de tinade filéerna och fyll med en skiva rökt skinka (använd gärna lufttorkad), en skiva ost 10% (gärna en smakrik), lökring och en soltorkad tomat (ej de som ligger i olja).
Vi kryddade på med aromat, svartpeppar och massa örter. I formen la vi resterande av lökringarna, skivad vitlök och skvätte i lite rödvin för att få en mustigare smak och en god sky.
In i ugnen i ca 25 min, gör ett snitt i kycklingen så du ser att den är färdig.

Detta serverade vi med haricoverts som vi värmde i ugnen med flingsalt med rosmarin, och en dip på alpro soya och kryddmix som vi dippade gurk, morotsstavar och blomkål. (Blir även det vi ska mumsa på till film myset ikväll.)


LoveYourSelf


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar