fredag 11 oktober 2013

Fredags middag - muskel kalkonkasslerlåda

Kalkonkasslerlåda blev fredagskvällens middag och oj så gott det blev!

Jag la färdig kokt ris i botten på en form sedan varvade jag kalkonkassler, skivad tomat och skivad rödlök över riset. Toppade det hela med fetaost 3% fett och kryddade med svartpeppar och timjan.

Låt det hela gotta sig i ugnen på 200 grader i ca 20 min.



Det vart seriöst jäkla gott och det kommer garanterat göras flera gånger. God, nyttig och lyxig måltid som reder sig själv i ugnen.

Riset som fick smak av bl.a. Tomater a vart jätte gott och saftigt.


Till det serverade jag en enkel men ack så god sallad på blandade bladgrönsaker, paprika, körsbärstomater och gurka.


Bon appetit

LoveYourSelf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar